© if
GETEST. Paaseitjes met vulling van speculoospasta: “Voor je het weet, steekt er al een tweede in je mond”
Het beste van twee zoetigheden in één, dat moet een garantie zijn op succes, toch? Lotus Biscoff gebruikt zijn speculoospasta voor de vulling van de paaseitjes. Van “veel te zoet” tot “vergeet de pralinévulling, die wordt de nieuwe klassieker”, de fans moet je alvast niet overtuigen.
Renilde Bleys
Genkies uit hele wereld duimen mee: “ We geloven nog steeds dat de titel kan”
Spelers komen toe aan stadion Genk: “Eerst ontbijten, dan trainen”
Dimitri de Condé: “KRC Genk is gegroeid van gezapige naar ambitieuze familieclub”
Barbecue bij Munoz, ontspannen met Netflix en bellen naar thuisfront: zo leeft Cuesta toe naar D-day
Honderd jaar brouwerij van Alken: “Zelfs op het paleis serveren ze Cristal”
LIVE. Volg hier alle ontwikkelingen over de oorlog in Oekraïne
KAART. Van frisse pintjes tot zuiderse cocktails: dit zijn alle zomerbars in Limburg
Wij proefden in primeur de gouden souvlaki van Fabrizio Tzinaridis
Voor dat zomergevoel hoef je niet op reis: de smaak van Ibiza in een glas
Tafel voor één: Zo zet Nathalie Le Blanc zich over de hoge drempel om alleen voor jezelf te koken
Vijf keer ‘ik kook wel voor mezelf’: met deze recepten dek je de tafel voor één