© Dirk Vertommen
“Ik stond daar in T-shirt en op sneakers, en had plots een Michelinster”: jongste sterrenchef van het land over zijn culinaire avontuur
Chef Philippe Heylen (27) van restaurant Eed in Leuven heeft stress. “Altijd in de week voor de uitreiking van de Michelinsterren. Want het is geen kwestie van ze te houden. Je moet ze verdienen, elk jaar opnieuw.” Voor hem zou het maandag de vijfde bekroning zijn. De eerste keer was in 2018. Hij was toen 23 en de jongste Belgische sterrenchef ooit. “De erkenning van Michelin verandert alles.”
Jan Claeys
KAART. Van frisse pintjes tot zuiderse cocktails: dit zijn alle zomerbars in Limburg
Wij proefden in primeur de gouden souvlaki van Fabrizio Tzinaridis
KAART. Hongertje of goesting? Dit zijn de lekkerste culinaire en foodtruckfestivals
Brouwerij van Alken bestaat 100 jaar: “Pils is moeilijkste om te brouwen”
GEPROEFD. Bij deze Genkse gastvrouw kan je uitgebreid ontbijten op élk moment van de dag
LIVE TITELSTRIJD. Wie kroont zich tot kampioen? Volg het hier de hele dag lang
De twijfelgevallen staan dan toch aan de aftrap: Vincent Janssen is fit genoeg en start in de basis bij Antwerp, Union start met zowel Teuma als Boniface
Cafés in Genk stromen langzaam vol: “Belangrijkste is dat ze winnen van Antwerp”
Troepen blauw-wit legioen maken zich op voor de strijd: “We zijn er helemaal klaar voor”
Houthalense buurt geschokt door ongeval waarbij 34-jarige vrouw meters ver is gekatapulteerd door auto
Hoe gemakkelijk raak je zonder voorschrift aan Ozempic? “Dit is het echte spul”
DE GROTE TEST. Sterrenchef Maurice de Jaeger test 11 bitterballen: op één na goedkoopste krijgt de hoogste score
KAART. Van frisse pintjes tot zuiderse cocktails: dit zijn alle zomerbars in Limburg
Wij proefden in primeur de gouden souvlaki van Fabrizio Tzinaridis
Voor dat zomergevoel hoef je niet op reis: de smaak van Ibiza in een glas
Tafel voor één: Zo zet Nathalie Le Blanc zich over de hoge drempel om alleen voor jezelf te koken