© Thomas Geuens
Qmusic al 13.000 euro armer door ‘Het verboden woord’
Nog maar een halve dag ver, en de nieuwe actie van Qmusic heeft haar luisteraars al 13.000 euro opgeleverd. Een week lang mogen de presentatoren het woord ‘eigenlijk’ niet uitspreken. Iets waar vooral ochtendduo Maarten Vancoillie (34) en Dorothee Dauwe (33) het duidelijk lastig mee hebben.
Al na een dikke tien minuten viel ‘Het verboden woord’ maandagochtend. De luisteraars kozen vorige week zelf het woord ‘eigenlijk’ boven ‘soms’ en ‘trouwens’, en dus mogen de dj’s het niet meer uitspreken. Doen ze dat wel en laat je dat via de app van de radiozender weten, dan win je 1.000 euro aan shopbudget.
Intussen hebben de presentatoren zich al dertien keer laten betrappen, en dus is Qmusic al 13.000 euro lichter. Acht van die versprekingen staan op het conto van Vancoillie en Dauwe, die al lachten om het mogelijke faillissement van de zender. Hun gast Siska Schoeters – die kwam praten over haar ontmaskering in The Masked Singer – zag er de humor van in. “Dit is commerciële radio, daar smijten ze geld via ramen en deuren naar buiten.”(dvg)
(dvg)
M-Kids over plotse reünie en breuk: “We waren elkaar uit het oog verloren”
Dochter Ellie-Martha (10) geeft papa Regi naar zijn voeten op de radio: “Oei, moet ik één slechte eigenschap vertellen of veel?”
“Komen jullie nu eigenlijk overeen?”: Regi en Pat Krimson geven het antwoord op de vraag die iedereen zich al jaren stelt
Zwembadparty voor goede doel in De Vossemeren op 17 maart: “Geweldige avond in paradijs”
Je kunt 1.000 euro winnen als je het hoort, maar ‘eigenlijk’ zou je het niet mogen horen
Strupar onthaalt Genk-supporters in fanzone van stadion: “Ik geloof erin”
Genkies uit hele wereld duimen mee: “ We geloven nog steeds dat de titel kan”
Spelers komen toe aan stadion Genk: “Eerst ontbijten, dan trainen”
Dimitri de Condé: “KRC Genk is gegroeid van gezapige naar ambitieuze familieclub”
Protestactie voor Sanda Dia lokt honderd betogers naar Hasselts gerechtshof: “Waarom geen enkelband?”
Zo kunnen jonge Limburgse daders het goedmaken: confrontatie met slachtoffer en werken in rusthuis