© Thomas Geuens

Qmusic al 13.000 euro armer door ‘Het verboden woord’

Nog maar een halve dag ver, en de nieuwe actie van Qmusic heeft haar luisteraars al 13.000 euro opgeleverd. Een week lang mogen de presentatoren het woord ‘eigenlijk’ niet uitspreken. Iets waar vooral ochtendduo Maarten Vancoillie (34) en Dorothee Dauwe (33) het duidelijk lastig mee hebben.

Al na een dikke tien minuten viel ‘Het verboden woord’ maandagochtend. De luisteraars kozen vorige week zelf het woord ‘eigenlijk’ boven ‘soms’ en ‘trouwens’, en dus mogen de dj’s het niet meer uitspreken. Doen ze dat wel en laat je dat via de app van de radiozender weten, dan win je 1.000 euro aan shopbudget.

Intussen hebben de presentatoren zich al dertien keer laten betrappen, en dus is Qmusic al 13.000 euro lichter. Acht van die versprekingen staan op het conto van Vancoillie en Dauwe, die al lachten om het mogelijke faillissement van de zender. Hun gast Siska Schoeters – die kwam praten over haar ontmaskering in The Masked Singer – zag er de humor van in. “Dit is commerciële radio, daar smijten ze geld via ramen en deuren naar buiten.”(dvg)

(dvg)

Aangeboden door onze partners