Eva Droogmans, Jason Lebens, Kyllean Dhondt en Iris In De Braek zijn de paradepaardjes van Hotelschool Hasselt. — © Sven Dillen
Deze vier piepjonge koks brengen de volgende Michelinsterren naar Limburg: “Elke zondag sta ik van 9 uur tot middernacht in de keuken”
Hasselt -
Limburg krijgt er dit jaar geen Michelinster bij, maar daar komt binnenkort wellicht verandering in, want een nieuwe generatie ambitieus talent staat klaar: “Elke zondag sta ik van 9 uur tot middernacht in de keuken.”
Eva Flipkens
Geen uitgebreide terrassen op Grote Markt Diest: “Voor- én tegenstanders onder de horecazaken”
Ruim helft van shoppers in centrum is niet van Genk: “Mogen spreken van positieve evaluatie”
Sterrenrestaurant De Slagmolen opent dan toch geen tweede zaak in Bilzens kasteel: “Horecalandschap is te onzeker”
Metro viert jubileum in Hasselt: “Plots moest de cafébaas niet meer om 2 uur ’s nachts naar Brussel”
Zaakvoerder kondigt faillissement Château De Litzberg aan na lange periode in coma: “Dit doet pijn”
Miljoenendeals, dure etentjes en 1.000 euro per uur voor zijn ex: het luxeleven van Tony Coonen
Krijgen we een hittegolf of niet? “Dit is de eerste tropische dag van de zomer”
Progeriapatiënt Michiel wordt 25: “Net hersteld van zware openhartoperatie”
Honderden motards nemen afscheid van Genks cultfiguur Willy: “Indrukwekkend en hartverwarmend”
Nadja Vananroye (Wit-Gele Kruis Limburg) “We zullen met zijn allen weer meer voor elkaar moeten gaan zorgen”
“Cd&v en Open Vld zijn te klein om nog grote lijnen uit te zetten in de volgende regering”
DE GROTE TEST. Dit zijn volgens onze proever de beste ginger beers: “Hier moet je al heel ver zoeken om de gember te proeven”
BBQ-weekend op komst: tien gouden tips van ‘grillmaster’ Peter De Clercq
KAART. Van frisse pintjes tot zuiderse cocktails: dit zijn alle zomerbars in Limburg
GEPROEFD. The Greek in Beringen: kan je bij realityster Fabrizio dineren als een Griekse god?
‘De lingerie van de cocktails’, een aperitiefje voor durvers