Toen Satnam Singh Sandhu met zijn gezin vanuit Zwitserland naar Limburg verhuisde, besloot hij zijn passie voor de Indische keuken voort te zetten. — © Sven Dillen
Takeaway tip: koppel brengt Indische keuken naar Herk-de-Stad: “Tikka massala als favoriet”
Toen Satnam Singh Sandhu met zijn gezin vanuit Zwitserland naar Limburg verhuisde, besloot hij zijn passie voor de Indische keuken voort te zetten. Zo startte hij samen met zijn vrouw Pushpinder in 2011 Little India in Herk-de-Stad.
Kizzy van Horne
GEPROEFD. Bij deze Genkse gastvrouw kan je uitgebreid ontbijten op élk moment van de dag
Waar eet … Belle Perez? “Limburgse eetadresjes hebben mijn hart gestolen”
Takeaway tip. Sicilianen brengen hun roots naar Zutendaal: “Pizza bakken geleerd van nonna ”
Waar eet … Virginie Claes? “Ik heb hier al eens een hoop Italiaanse ‘stokjes’ besteld om in te vriezen”
Pralines met smaak van Limburgse vlaai: chocolatier Patrick komt met opvallend nieuw concept
Van zoutvaatjes tot geurstokjes: dit wordt allemaal gestolen uit Limburgse restaurants
111 pv’s opgesteld tijdens verkiezingsfeest in Heusden-Zolder en Genk
Vlucht geannuleerd, maar Freddy wacht al jaar op terugbetaling
Waarom vallen de Russen zo massaal Kiev aan? “Rusland heeft duidelijk de gelekte documenten van het Pentagon gelezen”
Opnieuw boerenprotest tijdens de Ronde van Limburg: “Na stikstofdossier, nu natuurherstelwet, er is geen toekomst meer”
134 drugsboetes uitgedeeld en vijf dealers gepakt op Extrema, geen grote incidenten
De 20 lekkerste Franse roséwijnen voor minder dan 10 euro (en soms zelfs geen 5 euro)
GEPROEFD. Bij deze Genkse gastvrouw kan je uitgebreid ontbijten op élk moment van de dag
Waar eet … Belle Perez? “Limburgse eetadresjes hebben mijn hart gestolen”
Lang (feest)weekend in zicht: vier cocktailrecepten met bubbels
Jeroen Meus maakt ‘brain food’ voor blokkende studenten: veggie kebab, Toscaanse soep en vislasagne