Katja Retsin toont nieuw diploma: “Nooit gedacht dat ik dat op mijn vijftigste nog zou gaan afhalen”

Ex-omroepster Katja Retsin heeft een nieuw diploma behaald. Ze studeerde af aan de Nederlandse Acteursschool en liet dat trots weten aan haar volgers op Instagram. “Nooit gedacht dat ik op mijn vijftigste nog een diploma zou gaan afhalen, maar yes baby!”

Gilles Liesenborghs

Retsin is vooral bekend als voormalig omroepster en presentatrice bij de VRT. Ze presenteerde er programma’s als De rode loper en Steracteur sterartiest, maar verscheen ondertussen al 10 jaar niet meer in een programma van de openbare omroep. Sindsdien presenteerde ze wel nog op regionale zenders als TV Oost en schreef ze ook een aantal kinderboeken.

Maar nu wil Retsin zich dus gaan toeleggen op acteren. Het diploma dat ze daarvoor in de wacht sleepte, bezorgt haar veel voldoening: “Best trots op mezelf. Dat ik het aangedurfd heb, dat ik het volgehouden heb, en dat ik nu ook weet dat ik altijd voor mijn passie zal blijven gaan”, schrijft ze op Instagram.

“En nu: spelen, spelen, spelen!”, besluit ze.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners