© Twitter/Roman Kemp

Radiopresentator in zak en as nadat hij per ongeluk chocolade-ei van 10.000 pond opeet

De Britse radiopresentator Roman Kemp (30), bekend van zijn ochtendshow Capital Breakfast, heeft een dure vergissing begaan. Hij at een chocolade-ei op dat maar liefst 10.000 pond (11.400 euro) waard is.

Fier als een gieter postte Kemp op sociale media een foto van het paaseitje dat hij net opgegeten had. “Wat is dit?. Voor de helft witte chocolade en voor de helft melkchocolade?”, tweette hij naar zijn 300.000 volgers.

Het lachen verging hem al snel toen die volgers hem erop wezen dat hij een ferme blunder begaan had. Het bijzondere paasei maakte immers deel uit van een wedstrijd van het bedrijf Creme Eggs. Zes van die eitjes werden verstopt in de winkels en zijn 10.000 pond waard voor wie ze vindt, drie anderen zijn 5.000 pond waard.

Om dat geld te krijgen, moet je de verpakking en een foto van jezelf met het ei mailen. Maar Kemp had het dus al opgegeten voor hij dat wist. Veel van zijn volgers deden de post af als een grap, maar Kemp benadrukt: “Dit is niet grappig. Het smaakt naar spijt.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners