© Dick Demey

Patro Eisden behaalt licentie voor Challenger Pro League

Eerstenationaler Patro Eisden heeft haar licentie beet voor Eerste Nationale én de Challenger Pro League (1B). Als de Maaslanders dit seizoen in de top drie eindigen, is de promotie een feit.

Jos Miscoria

Patro kreeg maandagnamiddag positief licentieadvies van licentiemanager Nils Van Brantegem, en dit zowel voor Eerste Nationale als de Challenger Pro League. “Vorige zaterdag werden de laatste gegevens aan het dossier toegevoegd. Dat werd nu dus goedgekeurd en behoeft geen verdere uitleg meer. Maandag zal de licentiecommissie overgaan tot de toekenningen,” aldus boekhouder Rik Vliegen, die niets anders dan een positief advies verwachtte.

“Inderdaad, want vorig seizoen haalden we ook al de licenties voor zowel Eerste Nationale als 1B.” Voor Patro, dat al voor het seizoen haar ambitie duidelijk kenbaar maakte, met name promotie naar 1B, staat dus ook extra-sportief niets meer in de weg dat doel te bereiken. Het wordt nu zaak om in de top drie te eindigen om zeker te zijn van promotie. Als huidige leider met zeventien punten voorsprong op de vierde geklasseerde en nog negen wedstrijden te gaan, zijn de Maaslanders alvast sterk op weg.

Aangeboden door onze partners