© Instagram Jolien Roets

Jolien Roets en Hakim Chatar verwelkomen dochtertje: “Heel onverwacht in ons eigen bed thuis”

Lommel -

Ten huize Jolien Roets (37) en Hakim Chatar (33) is een dochtertje geboren. En dat mag u heel letterlijk nemen. De radiopresentatrice beviel in haar eigen bed. “Deze diva heeft haar spectaculaire entree zeker niet gemist.”

Nele Coune

Mina Lamia Chatar. Zo heet het dochtertje van Q-music-stem Jolien Roets en de Lommelse dj Hakim Chatar dat op 14 maart 2023 ter wereld kwam. Dat het geen gewone bevalling was, maakt het koppel zelf bekend via hun sociale media. “De belangrijkste mensen laten altijd op zich wachten. En deze diva heeft haar spectaculaire entree zeker niet gemist! Geboren op nog geen drie uur tijd en dus héél onverwacht in ons eigen bed thuis. Ze is duidelijk born ready om broer Idris Mehdi’s en ons leven helemaal op stelten te zetten.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Jolien Roets is radiopresentatrice op Q-music, dj en voice-overstem voor VTM. Ze is zeven jaar samen met Lommelaar Hakim Chatar, al was het zeker geen liefde op het eerste gezicht. Dat verklapte het paar begin deze maand in ons weekendmagazine Billie. Hakim: “Het was totaal geen liefde op het eerste gezicht. (lacht) We kwamen elkaar tegen op een anti-Valentijnsfeestje. Jolien zwaaide naar me, maar ik heb haar genegeerd en wilde naar huis. Toen ik thuis kwam, was ik toch nieuwsgierig en zocht haar op, om tot mijn verbazing te merken dat we blijkbaar al Facebook-vrienden waren. Ik besloot haar dan toch een berichtje te sturen om me te verontschuldigen.”

“Ik dacht: wat een arrogante kerel. Terug op de dansvloer kwam het bericht binnen. En zo hebben we die avond nog wat op een neer gestuurd.” Van het een kwam duidelijk het ander, want ondertussen zijn de twee nog steeds erg gelukkig samen. “We zijn nog steeds enorm verliefd op elkaar”, aldus Hakim. “Denk ik toch.” (lacht) “We vullen elkaar perfect aan”, beaamt Jolien. “Terwijl ik heel beredeneerd ben, is Hakim eerder impulsief. Ik plan op lange termijn. Hij leeft in het nu. Hakim is ook supercreatief en heel zorgzaam. Niks is hem teveel. Hij is de perfecte papa voor ons zoontje en zal dat ook zijn voor ons dochtertje.”

© Noortje Palmers

Aangeboden door onze partners