© A. Dreesen

Wandelclub De Bokkenrijders zet gouden leden in de bloemetjes

Pelt -

Zondag 19 maart ging de jaarlijkse algemene vergadering van wandelclub De Bokkenrijders uit Overpelt door. Voor het eerst sinds de coronatoestanden kon de wandelclub de bijeenkomst weer organiseren zoals ze dat altijd deden.

A. Dreesen

Na een wandeling in groep met een 50-tal deelnemers ging in Den Drossaerd de jaarlijkse algemene statutaire vergadering door. In 2022 telde de club 149 leden uit 105 gezinnen. Door corona moest de Bokkenrijderstocht nog geannuleerd worden, maar de andere activiteiten konden wel allemaal doorgaan. In totaal telde de club 2.208 deelnemers over het ganse jaar.

2023 is intussen ook weer gestart met meer dan 1.100 deelnemers aan de Bokkenrijderstocht van 5 februari. De wandelclub bestaat ondertussen al 53 jaar en kon dit jaar vier leden de oorkonde van 'Gouden Bokkenrijder' overhandigen omdat ze 50 jaar lid zijn. Naast Rita Tielens, Jaak Jansen en Yvo Jansen, die aanwezig waren, is ook Astrid Paesen, echtgenote van stichter Jan Groenen, al 50 jaar bij de club. Als afsluiter van de dag werd er door de aanwezigen nog gezellig bijgepraat bij een natje en een droogje.

http://www.debokkenrijders.be

Aangeboden door onze partners