GEPROEFD. In Loons restaurant staat de smaak voorop en dan pas het prachtige uitzicht
“Eerst de smaak en dan pas het uitzicht”, zegt Kevin Grispen, chef van restaurant ’t Johannietershuys in Borgloon. De 39-jarige Maaseikenaar voegt de daad bij het woord: in zijn keuken staat het royaal geserveerde product voorop, maar ook met het uitzicht is niks mis.
Rudi Smeets
KAART. Van frisse pintjes tot zuiderse cocktails: dit zijn alle zomerbars in Limburg
Wij proefden in primeur de gouden souvlaki van Fabrizio Tzinaridis
KAART. Hongertje of goesting? Dit zijn de lekkerste culinaire en foodtruckfestivals
Fabrizio steekt al zijn spaarcenten in Grieks restaurant: “Het is alles of niets”
GEPROEFD. Bij deze Genkse gastvrouw kan je uitgebreid ontbijten op élk moment van de dag
Troepen blauw-wit legioen maken zich op voor de strijd: “We zijn er helemaal klaar voor”
Test jouw kennis van de Belgische titelstrijd met de ‘HBVL-kampioenenquiz voor kenners’
Wie pakt zondag de landstitel: het wild, de jager of de lachende derde?
ANALYSE. Bossie: "Strontziek word ik van die wisselende voorspellingen"
Clubicoon Thomas Buffel supportert zondag voor KRC Genk: “Hopelijk beleeft Genk zondag zijn ‘Helicopter Sunday’”
Hoe gemakkelijk raak je zonder voorschrift aan Ozempic? “Dit is het echte spul”
DE GROTE TEST. Sterrenchef Maurice de Jaeger test 11 bitterballen: op één na goedkoopste krijgt de hoogste score
KAART. Van frisse pintjes tot zuiderse cocktails: dit zijn alle zomerbars in Limburg
Wij proefden in primeur de gouden souvlaki van Fabrizio Tzinaridis
Voor dat zomergevoel hoef je niet op reis: de smaak van Ibiza in een glas
Tafel voor één: Zo zet Nathalie Le Blanc zich over de hoge drempel om alleen voor jezelf te koken