© USA TODAY Sports

Wat een ontknoping in de NBA: Cleveland gaat in slotseconden alsnog voorbij Brooklyn, Leonard leidt Clippers de weg

Isaac Okoro kroonde zich donderdagavond tot matchwinnaar bij de Cleveland Cavaliers in de NBA-wedstrijd op het terrein van de Brooklyn Nets. Met een rake driepunter op 0,7 seconden van het einde bezorgde hij de bezoekers de zege. Het duel in het Barclays Center in New York eindigde op 114-116.

Jens HeylenBron: BELGA

Donovan Mitchell was met 31 punten de meest productieve speler bij de Cavs. In het team van de Nets was Mikal Bridges goed voor 32 punten.

Cleveland verstevigt met de overwinning zijn vierde plaats in de tussenstand van de Eastern Conference. Brooklyn ziet door het verlies Miami zesde worden en moet (voorlopig) het laatste rechtstreekse ticket voor de play-offs uit handen geven. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Leonard belangrijk voor Clippers

In de Western Conference deden de LA Clippers met het oog op de nacompetitie een uitstekende zaak door in eigen huis Oklahoma City te verslaan met 127-105. Kawhi Leonard leidde de Californiërs met 32 punten naar de overwinning. Aanwinst Russell Westbrook eindigde met 24 punten en 7 assists. De Clippers nestelden zich zo wat steviger op de vijfde plaats.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Alle uitslagen van vrijdag

LA Clippers - Oklahoma City Thunder: 127-105

New Orleans Pelicans - Charlotte Hornets: 115-96

Brooklyn Nets - Cleveland Cavaliers: 114-116

Orlando Magic - New York Knicks: 111-106

Aangeboden door onze partners