© Joren De Weerdt

Politie waarschuwt voor grote verkeersdrukte rond Trixxo Arena dit weekend door evenementen

Hasselt -

De politie LRH verwacht dit weekend veel verkeersdrukte rond het Trixxo Theater en de Trixxo Arena in Hasselt. Daar vinden zowel het Schlagerfestival als concerten van Camille plaats. Bezoekers komen best op tijd.

Olivier Simons

Tussen vrijdagavond en zondagavond speelt popster Camille in totaal zeven concerten in het Trixxo Theater langs de Gouverneur Verwilghensingel. Op dezelfde drie dagen vindt in de Trixxo Arena ernaast het Schlagerfestival plaats, met onder anderen Willy Sommers, Christoff en Laura Lynn.

De combinatie van die twee evenementen belooft voor heel wat verkeersdrukte te zorgen in de omgeving. De politie LRH vraagt om daar rekening mee te houden. Bezoekers van de concerten wordt aangeraden om op tijd te vertrekken.

Livestream dankzij HBvL

Kan je niet aanwezig zijn op het Schlagerfestival, maar wil je het toch niet missen? Goed nieuws, want Het Belang van Limburg zendt het Schlagerfestival live uit. Volg op zaterdag 25 maart van 20.30 uur tot 23.30 uur de ‘glitter & glamour’-editie live van thuis mee, alsof je er zelf bent.

(siol)

Aangeboden door onze partners