© afp/ap

Harry Styles verwerkt breuk met Olivia Wilde in de armen van Emily Ratajkowski

Enkele maanden na zijn breuk met de Amerikaanse actrice Olivia Wilde (39) lijkt de Britse zanger Harry Styles (29) opnieuw de liefde te hebben gevonden. Hij werd gespot in Tokio, innig zoenend met het Amerikaanse model Emily Ratajkowski (31).

Bron: Daily Mail

Het zou niet de eerste keer zijn dat Harry Styles een beroemde vriendin zou hebben. Zo was de Britse zanger onder meer al samen met Taylor Swift en Kendall Jenner, voordat hij in januari 2021 een relatie begon met ‘House’-actrice Olivia Wilde.

Styles en Wilde, die elkaar leerden kennen op de set van de psychologische thriller ‘Don’t worry darling’, waren bijna twee jaar samen maar zetten in november van vorig jaar een punt achter hun relatie.

Een paar maanden na de breuk met Wilde lijkt de zanger opnieuw de liefde te hebben gevonden, aldus de Britse tabloids. Daily mail heeft namelijk beelden uit Tokio, waarop Styles innig zoenend met het Amerikaanse model Emily Ratajkowski (31) te zien is.

Ratajkowski was eerder al getrouwd met filmproducent Sebastian Bear-McClard en zou vorig jaar ook een tijdje zijn uitgegaan met komiek Pete Davidson, de ex van Kim Kardashian.

Aangeboden door onze partners