Loris Karius blundert niet naast het veld, slaat de meest begeerlijke Italiaanse journaliste aan de haak en wordt straks papa

Loris Karius wordt binnenkort voor de eerste keer papa. De Duitser, bekend van zijn blunders in de Champions League-finale van 2018 tussen Liverpool en Real Madrid, kondigde dat heuglijke nieuws aan via Instagram.

Vincent Van Genechten

De 29-jarige Duitser staat tegenwoordig onder contract bij Newcastle United. The Magpies gaven Karius een kans toen een van hun doelmannen langdurig geblesseerd raakte en verlengden een contact van zes maanden tot het einde van dit seizoen. In de Premier League speelde hij sindsdien nog geen minuut, maar Karius stond wel onder de lat in de finale van de League Cup.

Hoewel Newcastle met 2-0 verloor van Manchester United, werd Karius geprezen om zijn goeie prestatie. Eindelijk nog eens wat sportief succes dus voor de Duitser, die naast het veld al even scoort. Hij sloeg vorig jaar Diletta Leotta aan de haak. Voor velen waarschijnlijk onbekend, maar een fenomeen in Italië (met bijna negen miljoen Instagram-volgers) waar ze voetbalwedstrijden covert voor DAZN en al eens een reclamespot opnam met een halfnaakte Zlatan Ibrahimovic.

De twee kondigden deze week aan dat ze “binnenkort met drie” zullen zijn. Lees: Leotta is zwanger van hun eerste kindje. Wat ze vierden met een innige kus en een vakantiefoto met buikje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners