Engelse vijfdeklasser van Hollywood-acteur Ryan Reynolds kondigt samen met Alex Ferguson match tegen Man United aan: “Ik panikeerde”

Wrexham AFC, de Engelse vijfdeklasser uit Wales van Hollywoodacteurs Ryan Reynolds en Rob McElhenney, heeft een oefenmatch versierd tegen het grote Manchester United. In het Amerikaanse San Diego nog wel. Om die spectaculaire oefenpot op 25 juli aan te kondigen nam het acteursduo een leuk filmpje op met Man United-legende Alex Ferguson.

Maarten Delvaux

Sinds Ryan Reynolds en Rob McElhenney in 2020 Wrexham AFC overnamen is het bescheiden ploegje uit het noorden van Wales (vlak onder Liverpool) uitgegroeid tot een echte cultclub. Reynolds – bekend van onder andere Deadpool en Free Guy – en McElhenney – It’s Always Sunny in Philadelphia – investeerden flink in het team en dankzij de Disney-hit Welcome to Wrexham kreeg de traditieclub uit de Engelse vijfde klasse wereldwijde faam. Het team is vooral hot in de VS. Die buzz wordt nu verzilverd met een oefenwedstrijd in San Diego. Op 25 juli neemt Wrexham AFC het er op tegen het grote Manchester United.

Het olijke duo Reynolds-McElhenney kondigde de oefenpot aan in een filmpje met Alex Ferguson, de legendarische succescoach van United. De clue van de video gaan we niet verklappen, die moet u hieronder zelf maar ontdekken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners