© rr

“Zeg sorry, en we laten je met rust”: hallucinante beelden tonen hoe tiener leeftijdsgenoot bedreigt met mes

Brugge -

Er zijn hallucinante beelden opgedoken van een incident tussen tieners in hartje Brugge. Een filmpje toont hoe een jongen een leeftijdsgenoot bedreigt met een mes en zelfs aanstalten maakt om uit te halen. “Zeg sorry, en we laten je met rust”, klinkt het meermaals. De Brugse politie is de betrokkenen al op het spoor.

Junior Verbeeke

De beelden dateren van een tijdje geleden, maar zijn ronduit hallucinant. Een aantal jongeren heeft het daar in hartje Brugge op een leeftijdsgenoot gemunt. “Fucking hondje”, klinkt het bij een puber met een mes in de hand. Die houdt het ding op een bepaald moment op enkele centimeters van het gezicht van het slachtoffer, die opvallend kalm blijft.

Hij maakt zelfs verschillende keren aanstalten om uit te halen. “Zeg sorry, en we laten je met rust”, klinkt het verschillende keren bij de agressors. Het incident vindt plaats in de Steenstraat, een drukke winkelstraat in het Brugse. En dat terwijl shoppers gewoon voorbijwandelen.

Onderzoek krijgt voorrang

De beelden zijn ondertussen ook tot bij de Brugse politie geraakt. Daar zijn ze een onderzoek gestart. De identiteit van de betrokken is ondertussen ook achterhaald door de recherche. Want daar krijgt de zaak momenteel absolute prioriteit.

“We zijn reeds op de hoogte van dit toch wel ernstig incident en kregen het beeldmateriaal ook al doorgestuurd”, aldus Lien Depoorter, woordvoerder van de Brugse politie. “We zijn uitermate verontrust dat zo’n jonge mensen hierbij betrokken zijn. We geven dus voorrang aan dit onderzoek dat trouwens al ver gevorderd is.”

Aangeboden door onze partners