© BELGA

Jumbo “bekijkt positie” als hoofdsponsor wielerploeg van Wout van Aert

De kans bestaat dat Jumbo na volgend jaar stopt als hoofdsponsor van de schaats- en wielerploeg Jumbo-Visma. De supermarktketen laat weten op dit moment  “zijn positie te bekijken”.  “Daarbij kijken we ook of ons sponsorbeleid nog aansluit bij onze visie en ambities en de behoeftes van onze klanten”, meldt een woordvoerster van Jumbo naar aanleiding van berichtgeving van de NOS dat Jumbo na 2024 zou stoppen als hoofdsponsor.

BelgaBron: BELGA

“De afgelopen jaren hebben deze teams geweldige sportieve prestaties neergezet en we zijn er ontzettend trots op dat zowel de schaatsploeg als de wielerploeg inmiddels tot de beste teams ter wereld behoren”, laat de woordvoerster van Jumbo verder weten. “Samen werken we aan een langdurig succesvolle toekomst voor Team Jumbo-Visma en het is onze intentie ook in de toekomst aan het team verbonden te blijven. Onze huidige sponsorovereenkomst loopt tot het einde van 2024. Zodra hier iets over te melden is, laten we dit vanuit Jumbo weten.”

Met Wout van Aert, Tiesj Benoot, Nathan Van Hooydonck en Tosh van der Sande heeft het Nederlandse  WorldTeam vier Belgische renners in dienst. Van Aert heeft nog een contract tot 2026, Benoot tot 2025. Dat van Van Hooydonck en Van der Sande loopt volgend seizoen af.

Aangeboden door onze partners