“Welcome back, Tarik!” AA Gent kondigt met knap filmpje comeback van smaakmaker Tissoudali aan

Tarik Tissoudali (29) lijkt later vandaag tegen Seraing zijn definitieve comeback bij AA Gent te maken. De Buffalo’s plaatsten zaterdagochtend een knap filmpje online met de Marokkaanse aanvaller onder de hashtag ‘comebacktour’, met de verplaatsing naar Seraing als eerste afspraak.

Wim Conings

Op de persconferentie van trainer Hein Vanhaezebrouck vrijdag luidde het nog dat Tissoudali hoogstwaarschijnlijk wel in de kern zou zitten, maar kon dat nog niet definitief bevestigd worden. “Tarik is één van die mannen die in de voorlopige, grote groep zitten. We wachten morgen af hoe hij de training van vandaag heeft verteerd en hoe hij is opgestaan”, zei Vanhaezebrouck toen nog.

Tissoudali was vorig jaar de grote uitblinker bij de Gentenaars, maar scheurde in juli vorig jaar de kruisbanden van zijn knie. Sindsdien werkte hij aan zijn revalidatie. AA Gent staat momenteel vierde in de reguliere competitie en zo net op een plaats die recht geeft op deelname aan de Champions’ Play-offs. In de resterende vier wedstrijden verdedigt het een voorsprong van twee punten op nummer vijf Club Brugge. De Gentenaars zijn ook nog actief in Europa: in de kwartfinale van de Conference League kijkt het West Ham in de ogen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners