Rik Zweegers (Crème de la Crème): “We gaan het volledig op gezonde ijsjes gooien”
Hasselt -
Bij Crème de la Crème in Hasselt verlaat jaarlijks 12 miljoen liter ijs de fabriek, richting winkels en restaurants. Steeds meer daarvan wordt niet meer van koemelk gemaakt. Oprichter Rik Zweegers praat over smoothie blocks, dure suiker, kosjer ijs, zijn bekende broer en de Recor-site.
Bart Bijnens/Guido Cloostermans
Bart Hiemeleers (Genker Plantencentrum): “We verkopen 4.500 soorten, daarvoor komen de mensen van ver”
Annemieke Dubois (Jade & Jules): “Ik heb 193 mannen als klant en 2.385 vrouwen in een database”
Koen Claesen (Van Mossel): “In het begin vroegen ze of ik in zeevruchten deed”
Roel Smets (Altrea Logistics): “Als wij niet naar Rusland vervoeren, doet de concurrentie het”
Marita Mertens (Belfort International): “Er is een wereldwijd voedseltekort, maar wij moeten van eten plastic maken”
Tropisch weer, en toch blijven heel wat buitenzwembaden gesloten: “Niet rendabel”
Sammy Mahdi (cd&v) intern onder vuur na TikTok-fimpje: “Beetje kennis van zaken kan toch geen kwaad”
Zuhal Demir gebruikte zeven keer persoonlijk logo in officiële communicatie
Franse verzekeraar SFAM betaalt Limburgse klanten (deels) terug
“Ik zag hem 25 sprints trekken en ik wist genoeg”: bondscoach Domenico Tedesco verklaart zijn vernieuwende selectie
Nieuwe glasfabriek goed voor 300 jobs in Lommel