Na hun studies openden beste kameraden Salvatore en Calogero een Italiaans restaurant in Zutendaal. — © Tom Palmaers
Takeaway tip. Sicilianen brengen hun roots naar Zutendaal: “Pizza bakken geleerd van nonna”
Na hun studies openden beste kameraden Salvatore en Calogero een Italiaans restaurant in Zutendaal: La Perla d’Arte. Amper drie maanden later sloeg de coronacrisis toe. Ze bleven niet bij de pakken zitten en gingen van start met afhaalpizza. Het was zo’n succes dat de pizzeria bleef.
Kizzy van Horne
Waar eet … comedian Jeroen Verdick? “Hier eet je in een echte Amerikaanse rock ’n roll-sfeer”
KAART. Van frisse pintjes tot zuiderse cocktails: dit zijn alle zomerbars in Limburg
Wij proefden in primeur de gouden souvlaki van Fabrizio Tzinaridis
KAART. Hongertje of goesting? Dit zijn de lekkerste culinaire en foodtruckfestivals
Fabrizio steekt al zijn spaarcenten in Grieks restaurant: “Het is alles of niets”
Tropisch weer, en toch blijven heel wat buitenzwembaden gesloten: “Niet rendabel”
Sammy Mahdi (cd&v) intern onder vuur na TikTok-fimpje: “Beetje kennis van zaken kan toch geen kwaad”
Zuhal Demir gebruikte zeven keer persoonlijk logo in officiële communicatie
Franse verzekeraar SFAM betaalt Limburgse klanten (deels) terug
“Ik zag hem 25 sprints trekken en ik wist genoeg”: bondscoach Domenico Tedesco verklaart zijn vernieuwende selectie
Nieuwe glasfabriek goed voor 300 jobs in Lommel
Waar eet … comedian Jeroen Verdick? “Hier eet je in een echte Amerikaanse rock ’n roll-sfeer”
DE GROTE TEST. Sterrenchef Maurice de Jaeger test 11 bitterballen: op één na goedkoopste krijgt de hoogste score
KAART. Van frisse pintjes tot zuiderse cocktails: dit zijn alle zomerbars in Limburg
Wij proefden in primeur de gouden souvlaki van Fabrizio Tzinaridis
Voor dat zomergevoel hoef je niet op reis: de smaak van Ibiza in een glas