'T Linne Fist 2012: veelbelovend programma

Traditioneel vindt het 2de weekend van september 'T Linne Fist plaats. Om hun jeugdlokalen te onderhouden, organiseert KSA en VKSJ Lindelhoeven samen dit evenement voor de bevolking van Overpelt en omstreken. Dit jaar lijkt het een grootse editie te worden met veel topartiesten.

tom vrolix

Op vrijdag komen Da Boy Tommy & Da Rick, bekend van hun eigen single "Halloween & Candyman", samen met Discobar 2 maal fout, Tony de Ruyter & Bère een feest bouwen in de gezellige feesttent in het centrum van Lindelhoeven. VVK kost € 5 en aan de kassa betaal je €6. Kaarten verkrijgbaar bij café Den Drossaerd, café 't Linne, Mega Kebab & bij de leden en leiding van KSA en VKSJ .

Via onderstaande link kan je een optreden van Da Boy Tommy zien:http://www.youtube.com/watch?v=IpT1HB_v7xM

Op zaterdag worden de buikjes goed gevuld op de BBQ. Volwassenen betalen € 12 en kinderen €9. Inschrijven kan tot zaterdag 1 september via de inschrijvingsformulieren die verdeeld zijn bij café Den Drossaerd, café 't Linne, café 't Misverstandt & leiding van KSA en VKSJ Lindelhoeven. Tijdens de BBQ zal Covet Crowd (Pelt Zomert) voor een gezellige sfeer worden. Hierna vindt Saturday Night Live plaats. Na Covet Crowd zal Ontpopt voor één groot feest zorgen. Ontpopt speelde dit jaar ook op de Gentse Feesten en is de band die je doet kreunen naar meer. Hierna neemt DJ Krullie het over om er nog een lang en gezellig feest van te maken. De inkom bedraagt €5.

Via onderstaande link kan je een optreden van Ontpopt zien:http://www.youtube.com/watch?v=hsHB_pRYbcQ

Op zondag is er de kindernamiddag. Deze zal groter zijn dan andere jaren. Zo komen er grimeurs, zal er een springkasteel staan, vindt er een BMX-workshop en kinderzoektocht plaats en zal er een Breakdance-optreden zijn.

Via onderstaande link vindt je meer info over 't Linne Fist:http://www.linnefist.com

Niet te Missen