Voorstelling lijsttrekker Pro Hamont-Achel

  • Voorstelling lijsttrekker Pro Hamont-Achel
Hamont-Achel -

Afgelopen maandag werd Rik Rijcken eenparig aangesteld als lijsttrekker voor PRO Hamont-Achel. Rik Rijcken is trots om de lijst PRO Hamont-Achel te mogen aanvoeren. Maar vooral is hij fier op zijn 22 kandidaten die samen met hem naar de kiezer trekken.

Rik zetelt al 24 jaar in de gemeenteraad. De eerste 6 jaar als actief gemeenteraadslid. Vanaf 1994, reeds 18 jaar, als schepen van o.a. openbare werken, toerisme, landbouw en…

 

Met enige trots presenteert PRO Hamont-Achel op hun website www.prohamontachel.be een flink uit de kluiten gewassen programma, welk tevens de leidraad van de partij is. Alle kandidaten, die PRO Hamont-Achel binnenkort aan de pers zal voorstellen, staan volledig achter dit programma.
Er werd hard aan gewerkt met vooral oog voor realiteit en financiële haalbaarheid.
PRO Hamont-Achel is trots om als eerste partij van Hamont-Achel te kunnen uitpakken met een volledig uitgeschreven programma. Dat wil zeggen dat de 23 kandidaten van PRO Hamont-Achel op voorhand weten waarvoor ze gaan en staan. De partij heeft ervoor gekozen om in eerste instantie aan de inhoud en daarna aan de verpakking te werken.
PRO Hamont-Achel wil vooruit denken met een positieve blik in de toekomst.
Dit getuigt tegelijkertijd van de open partijpolitiek en open communicatie naar de Hamont-Achelse bevolking.
Reacties en/of opmerkingen zijn welkom op info@prohamontachel.be

Door Rik Rijcken