Pim Hoefnagels nieuwe pivot van Sporting NeLo

Pim Hoefnagels zal volgend seizoen de kleuren van Sporting NeLo verdedigen op de circel.

Pim, 25 jarige pivot uit sittard (NL) startte met handballen op 7 jarige leeftijd bij sittardia om vanaf 2004 in het eerste elftal van Sittardia aan te treden.

Bruno Ravyts

Vanaf 2008 speelde Pim 2 seizoenen voor de Lions om nadien de overstap te maken naar de Belgische competitie bij Herstal/Flémalle. Pim speelde reeds 2 maal de finale van het kampioenschap (Sittardia en Lions), maar verloor telkens. Hij hoopt dan ook deze droom met Sporting NeLo waar te maken.

Pim vertelde ons in een interview wat zijn motivatie is om te kiezen voor NeLo: "Sporting Nelo is een ambitieuze club die hard aan de toekomst werkt. Ik heb het gevoel dat ik onder begeleiding van Robbert Nijdam en het snelle spel van Sporting nog stappen kan maken. Verder is Sporting Nelo een club die al jaren in de top van de belgische competitie meespeelt."

Ook de supporters van Sporting NeLo trok hem hard aan: "In wedstrijden waar ik tegen Sporting Nelo heb gespeeld, merkte ik dat het publiek fanatiek is. Ik hoop dat dit komend seizoen ook zo is. Ik ga er alles aan doen om mijn steentje in het team bij te dragen. Laten we hopen dat we na het seizoen kunnen terug kijken naar een fantastische prestatie van Sporting Nelo."

Niet te Missen