Line Dancers Bilzen verleggen hun grenzen

Een jaar geleden ging de lessenreeks ‘Line Dance’ voor senioren van start in het Seniorenhuis in Bilzen. Met Line Dance bedoelen wij echter niet het alom gekende ‘Country Line’ dansen. Er wordt gedanst op de Tango, Engelse wals, Rumba, Charleston….

Ronny Sonck

Dinsdag 23 april mochten ze hun dansjes gaan wagen in het Woon-en Zorgcentrum Ocura in ’ s Gravensvoeren.

Een 25-tal zeer enthousiaste deelnemers, onder de leiding van Teresa Ghysens, trokken richting Voerstreek om deze mensen een leuke, en ontspannende namiddag te bezorgen.Enkele bewoners wilden al spontaan de dansvloer op, anderen wiegden vanuit hun rolstoel mee, en hier en daar werd er ook een traantje weggepinkt. Voor hen kwamen meteen de mooie herinneringen van vroeger naar boven.Het was voor iedereen , zowel voor de bewoners en hun personeel als voor ons, een heel mooie maar ook verrijkende namiddag. Voor onze senioren is zo een optreden zeker voor herhaling vatbaar.

Het geeft ons enorme voldoening om voor andere senioren te kunnen en te mogen dansen, en om hun namiddag op een plezante manier in te vullen;Wensen jullie ook een optreden voor jullie doelpubliek , neem dan gerust contact op met de seniorendienst van Bilzen: 089/519.237 of ronny.sonck@bilzen.be

Niet te Missen