Kerstmusical in CC De Kimpel door basisschool GoBiLijn

Donderdag 19 december was de grote dag aangebroken. De première van onze musical 'Kouwe Kerst' in CC De Kimpel, een moment waar we met z’n allen nieuwsgierig en vol spanning naar toe leefden!

Maandenlang hebben de leerlingen van GoBiLijn geoefend, gedanst en gezongen om tot dit mooie resultaat te komen.

carmen hermans

De spits werd afgebeten tijdens de namiddagvoorstelling waarbij we zelfs bezoek kregen van enkele bewoners van het nabijgelegen rusthuis. ’s Avonds was er nog een voorstelling zodat iedereen de kans kreeg om onze acteurs, dansers en zangers te bewonderen.

De musical stond in het teken van Emma en Renzo die op kerstavond hun huissleutels vergeten waren en noodgedwongen in de kou op hun ouders moesten wachten. Tijdens dit wachten leerden ze allerlei mensen kennen en maakten ze vanalles mee.

Tussen de dialogen door kwamen de klasoverschrijdende dansjes van onze 2,5 tot 12 jarigen aan bod, begeleid door de mooie zangstemmetjes van ons zangkoor.

Dit alles, samen met een mooi decor, kerstmuziek, mooie kleding en een gezellige kerstsfeer zorgde voor warme, mooie en ontroerende momenten.

Tijdens deze 2 uur durende voorstelling werden alle ingrediënten samengebracht om te komen tot een mooi begin van de eindejaarsperiode!

GoBiLijn wenst iedereen prettige feestdagen!!!!

Meer foto’s op www.gobilijn.be

Niet te Missen