Vrolijk meezingfeest als Trefmoment

De cirkel is rond, het jaarlijks Trefmoment van het ACW van Ham had alle zalen reeds doorlopen de vorige 5 jaren (Buurthuis Genendijk, Sint Jan Genebos, Kristoffelheem Oostham en De Zille Kwaadmechelen en zelfs de Olmense Zoo), dus was het zoeken naar een alternatief.

Patrick Bosmans

Voorbije vrijdag verzamelden alle partnerorganisaties van het ACW dus voor een keer in The Celtic Art Gallery in Genebos. De tent in de achtertuin was omgetoverd tot een gezellige feestzaal. De lusters zwierden dankzij de wind soms mee op de muziek.

Ziekenzorg Kwaadmechelen, Ziekenzorg Genendijk, Ziekenzorg Oostham, KWB Oostham, KWB Genendijk, KWB Genebos, KWB Kwaadmechelen, Femma Kwaadmechelen, Okra Oostham en het ACV van Ham, ze waren er allemaal! Het Trefmoment wil de besturen van de ACW-verenigingen op deze manier bedanken voor hun dagdagelijkse inzet en geeft hen de kans om te netwerken met de andere verenigingen.

De avond werd ingezet met een overheerlijk broodje. Iedereen kon buiten aanschuiven om een broodje te kiezen en zelfs te kiezen wat er allemaal tussen mocht liggen. Uiteraard met een warme tas koffie.

Na een kort woordje van voorzitter Patrick Bosmans mochten alle remmen los! Als ambianceband was Jaco and the Second Rule uitgenodigd. Ze hadden op elke tafel een zangboekje gelegd. Om de beurt mocht een tafel / vereniging een nummer roepen en werd het bijhorend lied opgevoerd en werd er luidkeels meegezongen! In de twee ronde werden er van elke vereniging ook enkele mensen naar voor geroepen om aan de micro plaats te nemen, dat zorgde voor heel wat hilariteit. De mannen van de KWB van Genebos waren the top off the bill, ze werden door hun vrouwen naar voor geduwd en zongen dan toch wel: ‘Ik hou van alle vrouwen’.

Volgend jaar een nieuwe editie, onder een nieuwe naam, maar met even veel sfeer! Wordt vervolgd…

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen