Heleen van Royen uit de kleren voor Playboy

Heleen van Royen is supertrots op haar naaktfoto's in Playboy.

ghouben

"Ik vind het geweldig om een sekssymbool te zijn", bekent de 41-jarige schrijfster. "Ik had nooit verwacht dat ik dat op mijn leeftijd nog zou mogen meemaken."

Heleen vond het heerlijk om naakt te poseren. "Ik ben erachter gekomen dat ik de grootste exhibitionist ben die er ooit heeft bestaan. Ik zou altijd wel bloot willen rondlopen", lacht de mooie brunette. Ton voegt eraan toe: "Na de fotoshoot had Heleen grote moeite om haar kleren weer aan te doen. Het heeft wel vijftien minuten geduurd voordat ze zich weer had aangekleed."

Ton is ook 'gigantisch trots' op zijn vrouw. "Ik heb er absoluut geen moeite mee dat alle mannen in Nederland Heleen naakt kunnen bewonderen. Ik ben geen bezitterig type, dat scheelt. Ik vind het juist wel leuk als ik straks een garage binnenloop en Heleen daar aan de muur zie hangen."

De blonde krullenbol is voor het mannenblad ook uit de kleren gegaan. Dat was de voorwaarde van Heleen. "Ik had nooit verwacht dat Playboy 'ja' zou zeggen", zegt hij met een grijns. Van de dertien foto's zijn er twee waarop ze samen te zien zijn. Ton: " We zijn heel blij met het resultaat. Het was godzijdank discutabel. Ik had geen zin om in mijn blootje voor een boom te gaan staan. Daar zit ook niemand op te wachten. We wilden een combinatie van liefde en intimiteit uitstralen met een erotische spanning. Dat is goed gelukt. We kunnen ze zo inlijsten en in de woonkamer ophangen."

Aangeboden door onze partners