Dana Winner geeft huwelijksbreuk voor het eerst toe

”Zoals jullie wellicht vernomen hebben, gaan Wilfried en ik uit elkaar. Het is niet makkelijk om ons huwelijk op te geven, maar we hebben er samen voor gekozen om als volwassen mensen in vriendschap uit elkaar te gaan. Dit is belangrijk voor ons, maar ook en vooral voor onze dochter Chinouk.”

ssimons

BR>

Dat meldt Dana Winner in een persbericht ter gelegenheid van haar nieuwe cd Als je lacht.

”Alhoewel we privé al meer dan een jaar gescheiden van elkaar leven, zetten we onze professionele samenwerking voort,” leest het bericht nog. ”Het resultaat hiervan is mijn nieuwe album Als je lacht. Op deze voor mij bijzondere cd gaan veel nummers over tijd en dat is precies wat wij nodig hebben: tijd om ons leven opnieuw op te bouwen en in te richten.”

Met dat bericht, gisteren verspreid bij de voorstelling van Dana Winners nieuwe cd in de Brusselse AB, wil de zangeres komaf maken met een moeilijke periode. Want Dana Winner werd het afgelopen jaar voortdurend bestookt met dezelfde vraag, zeker nadat bekend was geraakt dat ze een nieuwe partner heeft, zakenman Paul Lemmens. Dat deel van het verhaal zal echter voor een andere keer zijn. ”Ik ga met mijn privéleven niet te koop lopen.”

”Ik ben niet trots op wat er gebeurd is. Al zitten veel mensen in zo’n situatie. Het liedje Dat God je liefde schonk gaat daar over. Het is een Nederlandse vertaling van God gave love to you, dat ik ken in de versie van Bonnie Tyler. Het gaat over de liefde tussen twee mensen die niet altijd groot genoeg is om alle hindernissen van het leven te overwinnen. Maar diep in je hart weet je dat je er altijd op een of andere manier voor elkaar zult zijn. Het is iets dat veel mensen herkennen.”

Als je lacht is Dana Winners eerste Nederlandstalige album sinds 2000. Tot nog toe heeft ze in totaal 1,7 miljoen cd’s verkocht.

Aangeboden door onze partners